Πλήρες ατομικό πρόγραμμα διατροφής από το MyLiveGym!

Διατροφή και γυμναστική

Ο ιδανικός συνδυασμός διατροφής και σωματικής άσκησης είναι ο καλύτερος και ο πιο φυσικός τρόπος για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι! Έρευνες έχουν δείξει ότι δεν αρκεί η σκληρή προπόνηση για να χάσουμε τα περιττά κιλά, να αυξήσουμε τις αντοχές μας, να ενδυναμώσουμε τους μυς μας ή να διατηρήσουμε ένα καλλίγραμμο κορμί.

Για να αποκτήσουμε τα μέγιστα οφέλη της σωματικής άσκησης στον οργανισμό μας πρέπει να εντάξουμε την ορθή διατροφή στην καθημερινότητά μας. Το τι τρώμε και το πότε το τρώμε παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με το αν και πως γυμναζόμαστε και επηρεάζουν το αποτέλεσμα της άσκησης σε υψηλό βαθμό γιατί η άσκηση απαιτεί ενέργεια η οποία λαμβάνεται από τις τροφές.

Μην σε φοβίσει το πρόγραμμα διατροφής! Δεν πρόκειται να σου αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο ζωής σου από την μία μέρα στην άλλη. Το πρόγραμμα θα είναι στα μέτρα σου, καθαρά εξατομικευμένο, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνήθειές σου, και άλλους πολλούς παράγοντες όπως το ιατρικό ιστορικό, τις τροφές που δεν σου αρέσουν και την καθημερινότητά σου.

Αξίζει να το δοκιμάσεις! Είναι μία πρόκληση για τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πλήρες προτεινόμενο πρόγραμμά σου για 2 εβδομάδες και να ετοιμαστείς να γευτείς τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου! Μετά την πρώτη κιόλας βδομάδα συνδυάζοντας τη γυμναστική με το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σου, θα νιώσεις την βελτίωση στην ποιότητα ζωής σου, θα τονώσεις τη διάθεσή σου και θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου! Μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες που διαρκεί το πρόγραμμα, καλό είναι να ανανεώσεις τη διατροφή σου για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Με το πλήρες πρόγραμμα διατροφής του MyLiveGym:

  • Επιτυγχάνεις το μέγιστο αποτέλεσμα για το σώμα σου συνδυάζοντας τα προγράμματα γυμναστικής της αρεσκείας σου με το ατομικό πρόγραμμα διατροφής σου!
  • Μαθαίνεις τον οργανισμό σου να τρέφεται σωστά και να λαμβάνει τα απαραίτητα συστατικά και στις ιδανικές ποσότητες που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά
  • Πετυχαίνεις τον προσωπικό στόχο που έχεις θέσει: καύση λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας ή διατήρηση του σωματικού βάρους
  • Δεν αλλάζεις τις διατροφικές συνήθειές σου, τις προτιμήσεις σου
  • Λαμβάνεις πολλές επιλογές στο διατροφολόγιό σου ώστε να μπορείς να το ακολουθείς στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό
  • Εξοικονομείς χρήματα αφού κοστίζει πολύ λιγότερο από μία επίσκεψη σε έναν διατροφολόγο, μόλις 19 Ευρώ!
  • Κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου που θα τονώσει τη διάθεσή σου θα συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας ζωής και της ευεξίας σου!

Οι διατροφολόγοι μας σε συνεργασία με την nutriexperts_logo

 

ΦΑΙΔΡΑ ΔΑΓΚΟΓΛΟΥ

Η κλινική διαιτολόγος Φαίδρα Δάγκογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, πάνω στην Τεχνολογία και την Ασφάλεια των Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο του Cardiff της Ουαλίας, της Μ. Βρετανίας (2008).

Εργάστηκε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο» της Θεσσαλονίκης, στο τμήμα διατροφής, στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης. Από το 2011 έως τις αρχές του 2013 υπήρξε διαιτολόγος, προϊσταμένη τμήματος Διατροφής, του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε διάφορα ΙΕΚ και σχολές μαθητείας (ΕΠΑΣ). Από το 2009 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον όμιλο ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης. Στις 02/12/2013 εντάχθηκε στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) με αριθμό μητρώου εκπαιδευτή 77815851390. Και από τον Σεπτέμβριο του 2015 πιστοποιήθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με θέμα τη διατροφή και τα τρόφιμα. Το 2006 παρουσίασε τα αποτελέσματα της διπλωματικής της εργασίας με θέμα «Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη», στο 20ο Ετήσιο Συνέδριο Διαβητολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδας, καθώς και στο 6ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας. Τέλος, αρθρογραφεί στον ιντερνετικό τύπο για θέματα διατροφής και ασφάλειας τροφίμων και είναι διαχειρίστρια της ιστοσελίδας www.nutriexperts.gr

 

ΣΤΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Η κλινική διαιτολόγος Στελίνα Βασιλειάδη του Σπύρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2006. Στα πλαίσια των σπουδών στο ΑΤΕΙΘ πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Διαιτολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master), αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με έπαινο στην Ανθρώπινη Διατροφή με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης (UK). Στα πλαίσια έρευνας για την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας εργάστηκε για 3 μήνες στο διαιτολογικό τμήμα της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Yorkhill» στη Γλασκόβη (UK).

Από τον Ιανουάριο του 2009 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της Διαιτολογικό γραφείο στη Βασ. Γεωργίου 20Α στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια Διαιτολογίας σε Δημόσια ΙΕΚ του νομού Θεσσαλονίκης και είναι εκπαιδεύτρια και υπεύθυνη πρακτικής άσκησης του τομέα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων και έχει παρουσιάσει μέρος της διατριβής της σε επιστημονικά συνέδρια. Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και στο διαδίκτυο και είναι συνεργάτης της επιστημονικής ιστοσελίδαs www.nutriexperts.gr

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και της »The Nutrition Society» του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Τι λένε για εμάς

» Βρίσκω την ιδέα σας καταπληκτική γιατί η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στο αδυνάτισμα. Έχω πάρει το πρόγραμμα διατροφής και ανυπομονώ να αρχίσω αύριο!»
Χριστίνα83,
«Ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις κιλά στο σπίτι σου! Διατροφή στα μέτρα μου και γυμναστική μαζί!»
Μαρία2014,
«Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο! Ήδη κάνω γυμναστική στο Mylivegym και έψαχνα διατροφολόγο!»
Helen,
«Το πρόγραμμα που πήρα είναι πολύ πλούσιο, σας ευχαριστώ για την άμεση αποστολή! Σας εύχομαι καλή επιτυχία!»
Nefeli,
«Συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα σας! Επιτέλους ένα φτηνό πρόγραμμα διατροφής για εμάς που δε μπορούμε να τρέχουμε στους διατροφολόγους»
Γωγώ,
«Θα βγούμε στα παραλία πιο εύκολα με το MyLiveGym! Μόλις αγόρασα το πακέτο διατροφής!»
Αναστασία,
«Είμαι καινούριο μέλος και πραγματικά κάνετε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σας!»
Νικολέτα,

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και καν’το δικό σου με μόλις 19 Ευρώ!

Επίλεξε τον στόχο που θέλεις να πετύχεις με το πρόγραμμα διατροφής του MyLiveGym *

Όνομα *

Επώνυμο *

E-mail *

Όνομα Χρήστη (αν είστε ήδη μέλος του MyLiveGym)

Περιοχή *

Φύλο *

Ηλικία *

Ύψος *

Βάρος *

Μέγιστο Βάρος που είχατε ποτέ στη ζωή σας(ως ενήλικας) *

Ελάχιστο Βάρος που είχατε ποτέ στη ζωή σας(ως ενήλικας) *

Εργασία *

Δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο *

Δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο - Aθλητισμός : τί άθλημα κάνετε;

Γεύματα: τί ώρα; περιγράψτε το είδος της τροφής
*
*
*
*
*

Έχετε κάποια τροφική αλλεργία;

Σημειώστε ποιες τροφές δεν σας αρέσουν καθόλου *

ΤΡΩΤΕ ΦΡΟΥΤΑ : Ποια φρούτα δεν σας αρέσουν;

ΤΡΩΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ : Ποια λαχανικά δεν σας αρέσουν;

ΠΙΝΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ : Τι είδος πότου και ποσά ποτήρια την φορά;

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ : Παίρνετε κάποιο φάρμακο; Ποιο και για ποια αιτία;

Προβλήματα υγείας;
 καρδιαγγειακά (υπέρταση, χοληστερίνη, τριγλυκεριδια) ορμονικά (διαβήτης, υποθυρεοδεισμος) πεπτικά (γαστρίτιδα, έλκος, ευερέθιστο έντερο, παλινδρόμηση) λιπώδες ήπαρ νεφρά πολυκυστικες ωοθήκες αναιμία σιδηροπενική


τους Όρους και Προϋποθέσεις * | Προβολή & Εκτύπωση printer