Αγαπητά μέλη,

Tο MyLiveGym, το πρώτο online γυμναστήριο στην Ελλάδα, συνεχίζει να εκπλήσσει!

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο χώρο μας και "αγκαλιάζουμε" την ομάδα του Anahata Yoga Studio για την αρχή μιας συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη!

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι από αυτήν τη βδομάδα τα προγράμματα Yoga του MyLiveGym θα επιμελούνται και θα διδάσκονται από τις έμπειρες και καταξιωμένες δασκάλες Yoga του Anahata Yoga Studio σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Το πρώτο ΝΕΟ μάθημα Yoga θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 20:30!

Ας γνωριστούμε καλύτερα...

Το Anahata Yoga Studio προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα γιόγκα σε μικρούς και μεγάλους, αρχάριους αλλά και εξοικειωμένους, ενώ λειτουργεί και ως κέντρο εκπαίδευσης (Anahata Yoga Academy) με στόχο να μοιραστεί με έμπειρους ασκούμενους αλλά και δασκάλους το φως της γνώσης και της διδασκαλίας της γιόγκα.
Έχοντας τη βαθιά επιθυμία της συνειδητοποίησης του αστείρευτου δυναμικού μέσα μας και με όραμα τη δημιουργία μιας όμορφης γιογκικής κοινότητας, το Anahata Yoga Studio μοιράζεται καθημερινά αληθινές στιγμές, γεμάτες αγάπη, εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμό στον άνετο και φιλόξενο χώρο της στην Θεσσαλονίκη.

Τι θα κερδίσεις από τα νέα μαθήματα Yoga του MyLiveGym

- Θα επωφεληθείς από μία διαφορετική προσέγγιση του προγράμματος Yoga

- Θα έχεις την ευκαιρία να διδαχθείς νέα μαθήματα Yoga για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το σπίτι σας, όπως Dharma Yoga, Yoga Εγκυμοσύνης, Yoga Therapy, Aerial Flow Yoga κ.α.

- Εντάξει, ας μην τα αποκαλύψουμε όλα...θα τα ανακαλύψετε σύντομα!

 

Μπες τώρα στην πλατφόρμα του MyLiveGym και απόλαυσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στην γυμναστική και ευεξία από το σπίτι!

-Εάν είσαι ήδη ενεργό μέλος, μπες στο Live πρόγραμμα του MyLiveGym:

-Εάν δεν είσαι ενεργό μέλος και θέλεις να κάνεις ανανέωση της συνδρομής σου για να αποκτήσεις και πάλι πρόσβαση στα προγράμματα του MyLiveGym κάνε Είσοδο στο προφίλ σου εδώ και πάτησε στην επιλογή «Ανανέωση».

-Αν είσαι νέο μέλος στην παρέα μας, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε 5 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες του MyLiveGym:

Καλή γυμναστική και καλή διασκέδαση!
Η ομάδα του MyLiveGym