Μας ζητήσατε να κάνουμε την ανανέωση της συνδρομής στο MyLiveGym πιο εύκολη!

Ναι λοιπόν! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον οι νέες συνδρομές σας στο MyLiveGym θα ανανεώνονται αυτόματα!

Πολλοί από εσάς έχετε ήδη παρατηρήσει την αλλαγή στο προφίλ του χρήστη στο MyLiveGym:

– Δημιουργήθηκε η διακριτή περιοχή “Ο λογαριασμός μου”, στην οποία μπορείτε να διακρίνετε εάν έχετε Συνδρομή με επαναλαμβανόμενη χρέωση ή Συνδρομή χωρίς επαναλαμβανόμενη χρέωση. Όλες οι τρέχουσες ενεργές συνδρομές παραμένουν χωρίς επαναλαμβανόμενη χρέωση, όπως ακριβώς ήταν και πριν την πρόσφατη αλλαγή, ανεξάρτητα από τον τρόπο χρέωσης που έχετε επιλέξει.

 

Τι αλλάζει;

– Από σήμερα λοιπόν, για δική σας διευκόλυνση, όλες οι ηλεκτρονικές/online πληρωμές συνδρομών θα έχουν τον χαρακτήρα των επαναλαμβανόμενων συνδρομών, δηλαδή μετά το πέρας της διάρκειας συνδρομής που έχετε επιλέξει θα ανανεώνονται αυτόματα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και τον τρόπο χρέωσης που έχετε επιλέξει στην πρώτη συναλλαγή σας. Το χρηματικό ποσό και η διάρκεια της συνδρομής σας θα παραμένουν ίδια σε κάθε ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο, δε χρειάζεται πλέον να μπαίνετε στον κόπο να κάνετε χειροκίνητα “Ανανέωση” συνδρομής κάθε φορά που λήγει η συνδρομή σας!

Εάν έχετε κάνει Συνδρομή με Τραπεζική Κατάθεση ή κατάθεση μέσω e-banking, τότε και μόνο τότε, οι συνδρομές σας στο MyLiveGym δεν θα είναι επαναλαμβανόμενες και θα χρειάζεται να προβείτε σε νέα Τραπεζική Κατάθεση προκειμένου να ενεργοποιήσετε και πάλι τον λογαριασμό σας ή εναλλακτικά να επιλέξετε online πληρωμή της συνδρομής σας για να αποκτήσετε επαναλαμβανόμενη συνδρομή.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επαναλαμβανόμενες συνδρομές μπορούν να διακοπούν ανά πάσα στιγμή πολύ εύκολα από το προφίλ σας χωρίς φυσικά να χάνεται η τρέχουσα αρχική συνδρομή την οποία έχετε προπληρώσει.

Παρακαλώ επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης του MyLiveGym οι οποίοι έχουν αναθεωρηθεί λαμβάνοντας υπόψιν αυτή την αλλαγή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αυτόματες/επαναλαμβανόμενες χρεώσεις μπορείτε να βρείτε στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλή γυμναστική και καλή διασκέδαση!
Η ομάδα του MyLiveGym