Ένα μάθημα γυμναστικής με έντονο άρωμα Ινδίας έφτασε στο MyLiveGym!

Αν θέλεις  ένα αξιοζήλευτο κορμί, άφθονη διασκέδαση και  καύση λίπους τότε δεν πρέπει να χάσεις το Bollywood Fitness. Ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που ήρθε να ταράξει τα νερά και βασίζεται στο νέο fitness trend μετά την ζούμπα και λέγεται Masala Bhangra. To Masala Βhangra αποτελεί έμπνευση της Σαρίνα Τζάιν με καταγωγή από την Ινδία και την Αμερική. Το νέο workout πήρε το όνομά του από την λέξη “Masala” που σημαίνει «πικάντικος» και την λέξη “Banghra” από τον παραδοσιακό ανδρικό χορό της περιοχής Πουτζάμπ της Ινδίας.

Σε ένα μάθημα Bollywood Fitness γίνονται δυναμικές κινήσεις σε συνδυασμό με χορογραφίες που θυμίζουν Μπολιγουντιανή ταινία και θεάματα Banghra!

Είναι ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα εκγύμνασης που ξεπερνά ακόμα και την ζούμπα σε ένταση και έχεις την ευκαιρία να κάψεις μέχρι και 600 θερμίδες σε ένα μόνο μάθημα! Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα το Masala Bhangra έχει βοηθήσει εκατοντάδες άτομα να χάσουν κιλά και να ξεκινήσουν ένα τακτικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ξεκίνα σήμερα Bollywood Fitness στο MyLivegym και δες το σώμα σου να αλλάζει, να αποκτάς ανατολίτικο ρυθμό και να βελτιώνεις την διάθεσή σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το σώμα σου, που σύντομα θα λικνίζεται σε ινδικούς χορούς.

Έτοιμοι για μια πρωτόγνωρη εμπειρία; Ραντεβού στο MyLiveGym!

Καύση του λίπους 97%
Σωματική ευεξία 90%
Ενδυνάμωση μυών 80%

 

mylivegym go fit

 

Πόπη
ΠόπηBollywood Fitness Instructor
"Έλα να χορέψουμε σε ινδικούς ρυθμούς και να περάσουμε πολύ όμορφα! Σε περιμένω!"

Τι λένε για εμάς

"Πολύ ωραία ιδέα, πολλά συγχαρητήρια!"
Μελίνα,
"Φοβερό πρόγραμμα, μπράβο σας! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσει ο χορός!"
Γιάννης,
"Πολύ καλό πρόγραμμα φαίνεται! Μόλις γράφτηκα και περιμένω να κάνω το πρώτο μάθημα…"
Stefania,
"Εκπληκτική γυμνάστρια! Πολύ καλή γυμναστική, περιμένω το επόμενο μάθημα!"
Μαρία,
"Αν υπάρχει φαντασία μπορείς να κάνεις πολλά ωραία πράγματα και να το διασκεδάσεις! Μπράβο παιδιά!"
Δήμητρα_M,