Πλήρες ατομικό πρόγραμμα διατροφής από το MyLiveGym!

Διατροφή και γυμναστική

Ο ιδανικός συνδυασμός διατροφής και σωματικής άσκησης είναι ο καλύτερος και ο πιο φυσικός τρόπος για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι! Έρευνες έχουν δείξει ότι δεν αρκεί η σκληρή προπόνηση για να χάσουμε τα περιττά κιλά, να αυξήσουμε τις αντοχές μας, να ενδυναμώσουμε τους μυς μας ή να διατηρήσουμε ένα καλλίγραμμο κορμί.

Για να αποκτήσουμε τα μέγιστα οφέλη της σωματικής άσκησης στον οργανισμό μας πρέπει να εντάξουμε την ορθή διατροφή στην καθημερινότητά μας. Το τι τρώμε και το πότε το τρώμε παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με το αν και πως γυμναζόμαστε και επηρεάζουν το αποτέλεσμα της άσκησης σε υψηλό βαθμό γιατί η άσκηση απαιτεί ενέργεια η οποία λαμβάνεται από τις τροφές.

Μην σε φοβίσει το πρόγραμμα διατροφής! Δεν πρόκειται να σου αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο ζωής σου από την μία μέρα στην άλλη. Το πρόγραμμα θα είναι στα μέτρα σου, καθαρά εξατομικευμένο, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνήθειές σου, και άλλους πολλούς παράγοντες όπως το ιατρικό ιστορικό, τις τροφές που δεν σου αρέσουν και την καθημερινότητά σου.

Αξίζει να το δοκιμάσεις! Είναι μία πρόκληση για τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πλήρες προτεινόμενο πρόγραμμά σου για 2 εβδομάδες και να ετοιμαστείς να γευτείς τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου! Μετά την πρώτη κιόλας βδομάδα συνδυάζοντας τη γυμναστική με το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σου, θα νιώσεις την βελτίωση στην ποιότητα ζωής σου, θα τονώσεις τη διάθεσή σου και θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου! Μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες που διαρκεί το πρόγραμμα, καλό είναι να ανανεώσεις τη διατροφή σου για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Με το πλήρες πρόγραμμα διατροφής του MyLiveGym:

  • Επιτυγχάνεις το μέγιστο αποτέλεσμα για το σώμα σου συνδυάζοντας τα προγράμματα γυμναστικής της αρεσκείας σου με το ατομικό πρόγραμμα διατροφής σου!
  • Μαθαίνεις τον οργανισμό σου να τρέφεται σωστά και να λαμβάνει τα απαραίτητα συστατικά και στις ιδανικές ποσότητες που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά
  • Πετυχαίνεις τον προσωπικό στόχο που έχεις θέσει: καύση λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας ή διατήρηση του σωματικού βάρους
  • Δεν αλλάζεις τις διατροφικές συνήθειές σου, τις προτιμήσεις σου
  • Λαμβάνεις πολλές επιλογές στο διατροφολόγιό σου ώστε να μπορείς να το ακολουθείς στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό
  • Εξοικονομείς χρήματα αφού κοστίζει πολύ λιγότερο από μία επίσκεψη σε έναν διατροφολόγο, μόλις 19 Ευρώ!
  • Κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου που θα τονώσει τη διάθεσή σου θα συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας ζωής και της ευεξίας σου!

Τι λένε για εμάς

” Βρίσκω την ιδέα σας καταπληκτική γιατί η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στο αδυνάτισμα. Έχω πάρει το πρόγραμμα διατροφής και ανυπομονώ να αρχίσω αύριο!”
Χριστίνα83,
“Ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις κιλά στο σπίτι σου! Διατροφή στα μέτρα μου και γυμναστική μαζί!”
Μαρία2014,
“Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο! Ήδη κάνω γυμναστική στο Mylivegym και έψαχνα διατροφολόγο!”
Helen,
“Το πρόγραμμα που πήρα είναι πολύ πλούσιο, σας ευχαριστώ για την άμεση αποστολή! Σας εύχομαι καλή επιτυχία!”
Nefeli,
“Συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα σας! Επιτέλους ένα φτηνό πρόγραμμα διατροφής για εμάς που δε μπορούμε να τρέχουμε στους διατροφολόγους”
Γωγώ,
“Θα βγούμε στα παραλία πιο εύκολα με το MyLiveGym! Μόλις αγόρασα το πακέτο διατροφής!”
Αναστασία,
“Είμαι καινούριο μέλος και πραγματικά κάνετε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σας!”
Νικολέτα,

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και καν’το δικό σου με μόλις 19 Ευρώ!

Επίλεξε τον στόχο που θέλεις να πετύχεις με το πρόγραμμα διατροφής του MyLiveGym *

Όνομα *

Επώνυμο *

E-mail *

Όνομα Χρήστη (αν είστε ήδη μέλος του MyLiveGym)

Περιοχή *

Φύλο *

Ηλικία *

Ύψος *

Βάρος *

Μέγιστο Βάρος που είχατε ποτέ στη ζωή σας(ως ενήλικας) *

Ελάχιστο Βάρος που είχατε ποτέ στη ζωή σας(ως ενήλικας) *

Εργασία *

Δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο *

Δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο - Aθλητισμός : τί άθλημα κάνετε;

Γεύματα: τί ώρα; περιγράψτε το είδος της τροφής
*
*
*
*
*

Έχετε κάποια τροφική αλλεργία;

Σημειώστε ποιες τροφές δεν σας αρέσουν καθόλου *

ΤΡΩΤΕ ΦΡΟΥΤΑ : Ποια φρούτα δεν σας αρέσουν;

ΤΡΩΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ : Ποια λαχανικά δεν σας αρέσουν;

ΠΙΝΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ : Τι είδος πότου και ποσά ποτήρια την φορά;

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ : Παίρνετε κάποιο φάρμακο; Ποιο και για ποια αιτία;

Προβλήματα υγείας;
καρδιαγγειακά (υπέρταση, χοληστερίνη, τριγλυκεριδια)ορμονικά (διαβήτης, υποθυρεοδεισμος)πεπτικά (γαστρίτιδα, έλκος, ευερέθιστο έντερο, παλινδρόμηση)λιπώδες ήπαρνεφράπολυκυστικες ωοθήκεςαναιμία σιδηροπενική


τους Όρους και Προϋποθέσεις * | Προβολή & Εκτύπωση printer

Όλες οι πληροφορίες είναι αυστηρά εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται από το mylivegym.gr μόνο για το ιστορικό υγείας και την κατάρτιση του προσωπικού σας προγράμματος με ασφάλεια. Βεβαιώνω ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι ακριβή και πλήρη. Βεβαιώνω επίσης ότι έχω μελετήσει και έχω κατανοήσει το ερωτηματολόγιο κατά τη συμπλήρωσή του. Δηλώνω πως απάντησα σε κάθε ερώτηση αβίαστα και με ευχαρίστηση και δίνω τη συγκατάθεσή μου στο MyLiveGym να διατηρεί τα στοιχεία μου στη βάση του για την παραγωγή του διατροφολογίου.