Abs and Hips

To abs n hips είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη καύση του  λίπους πιο τοπικά και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των δύο αυτών περιοχών. Αναλυτικά επικεντρώνεται στους κοιλιακούς- ραχιαίους, σε ότι αφορά τα πάνω άκρα και στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους, μηριαίους για τα κάτω άκρα.

Η δομή του μαθήματος στηρίζεται στα σετ και στις επαναλήψεις με στόχο την πιο γρήγορη ενεργοποίηση των μυών και την ενδυνάμωση  αυτών. Ακόμη, βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η ταχύτητα των επαναλήψεων η οποία αυξάνεται σταδιακά, διατηρώντας πάντα την σωστή τεχνική εκτέλεσης των ασκήσεων για την καύση του λίπους. Κανόνας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι τα διαλείμματα μεταξύ των σετ και οι ασκήσεις χαλάρωσης για την εκάστοτε μυϊκή ομάδα που μόλις δουλεύτηκε ή για τα πιο προχωρημένα επίπεδα το skipping (επιτόπια άλματα ή βάδην). Αποτέλεσμα και ζητούμενο αυτού είναι η αύξηση της καρδιακής συχνότητας που δίνει αερόβια μορφή στην άσκηση και συντελεί στην ταχύτερη καύση του λίπους τοπικά και κατά επέκταση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην εύρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το abs n hips είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες και για εσάς που επιθυμείτε να δώσετε έμφαση στην περιοχή των γλουτών και των κοιλιακών. Το μυστικό είναι να επιμείνετε στην ασκήσεις χωρίς να εγκαταλείψετε και το σίγουρο είναι ότι θα δείτε αποτελέσματα από το πρώτα κιόλας μαθήματα.

Δεν μένει παρά να το διαπιστώσετε μόνοι σας μέσα από τον διασκεδαστικό τρόπο της παρέας του Μylivegym!

Fat burning

Το fat burning αποτελεί ένα άκρως δυναμικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με στόχο την καύση του λίπους και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίζεται σε functional κινήσεις, δηλαδή σε συχνά εναλλασσόμενες κινήσεις υψηλής έντασης. Ωστόσο βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η διαλειμματική προπόνηση. Με τον όρο διαλειμματική προπόνηση θεωρείται η άσκηση που επαναλαμβάνεται με έντονους και γρήγορους ρυθμούς και διακόπτεται συχνά από μικρά αποθεραπευτικά διαλείμματα. Αποτελεί έναν συνδυασμό αερόβιων και μυϊκής ενδυνάμωσης ασκήσεων, οι οποίες εναλλάσσονται. Με τον τρόπο αυτό τονώνονται οι καρδιακοί μύες και αυξάνεται ο βασικός μεταβολικός ρυθμός. Η φύση του συγκεκριμένου προγράμματος βοηθά το σώμα να μην καταπονείται, αλλά να γυμνάζεται εναλλακτικά.

Γιατί καίω ευκολότερα θερμίδες?

Βασικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προγράμματος, πέρα από την έντονη μυϊκή ενδυνάμωση είναι η γρήγορη καύση θερμίδων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των συνεχών εναλλαγών στην άσκηση, και των διαλειμμάτων που μεσολαβούν. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι σε ένα 30 λεπτό μάθημα μπορεί να κάψει ο αθλούμενος μέχρι και 300 θερμίδες! Η συμβολή του προγράμματος στη καύση του λίπους είναι τόσο σημαντική που το άτομο καίει θερμίδες ακόμα και όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.

Σε ένα μάθημα fat burning δεν θα χάσετε ποτέ το ενδιαφέρον σας, καθώς χρησιμοποιείται ποικιλία ασκήσεων που κρατά το ενδιαφέρον του ασκούμενου στα ύψη, με αποτέλεσμα να μην εγκαταλείψει γρήγορα την άσκηση. Το fat burning είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάψουν το λίπος και για αυτούς που θέλουν να εκτονωθούν. Είναι ένα πρόγραμμα που μπορούν να το ακολουθήσουν ακόμα και οι πιο αρχάριοι καθώς τα συχνά διαλείμματα βοηθούν το σώμα να αποθεραπεύεται. Ένας αρχάριος ασκούμενος μπορεί να πάρει τον χρόνο του και να ακολουθεί με πιο αργούς ρυθμούς, έχοντας αντίστοιχα αποτελέσματα. Ωστόσο λόγω της έντονης φύσης του προγράμματος δεν ενδείκνυται για εγκύους και άτομα με καρδιακά προβλήματα.

Μη χάνεις χρόνο! Ξεκίνα σήμερα Fat burning και άρχισε να βλέπεις από το πρώτα κιόλας μαθήματα αποτελέσματα. Στο Mylivegym  έχεις την ευκαιρία!

Upper Body Workout

Θέλεις και εσύ να έχεις καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και ραχιαίους αλλά και γραμμωμένα και δυνατά χέρια; To MyLiveGym συνεχίζει να πρωτοπορεί στις ασκήσεις fitness και σου δίνει τη λύση! Το upper body είναι ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις αλλά και να σφίξεις το πάνω μέρος του σώματος σου εύκολα από την άνεση του σπιτιού σου.

Το upper body αποτελείται από ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος αλλά και με την χρήση εξοπλισμού όπως βαράκια, λάστιχα και μπάλες. Είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που εστιάζει μόνο στην εκγύμναση  του πάνω μέρους του σώματος σου και θα σε κάνει να ιδρώσεις αλλά και να ανεβάσεις την διάθεση σου στα ύψη. Η διαφορά στο σώμα σου θα είναι αισθητή μετά το πέρασμα κάποιον εβδομάδων εφόσον ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές της instructor. Σε προσκαλούμε να το δοκιμάσεις!

Γυμνάζει δικέφαλους, τρικέφαλους, πλάτη, ώμους και κοιλιά και είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους. Σε κάθε μάθημα θα γυμνάζονται διαφορετικές μυϊκές ομάδες: τρικέφαλο-πλάτη-ραχιαίους, δικέφαλο-στήθος-κοιλιακούς, ώμους-κοιλιακούς-ραχιαίους.

Μη χάσεις το επόμενο Upper Body Workout! Έλα στην παρέα του MyLiveGym τώρα!

Brazil Butt Lift

Στο μάθημα γίνονται δυναμικές ασκήσεις σε σέτ που βοηθούν στην σύσφιξη και την ομοιόμορφη σμίλεψη του επίμαχου σημείου των γλουτών! Πέρα όμως από τις δυναμικές ασκήσεις που βοηθούν στην σύσφιξη στο μάθημα θα γίνονται δυναμικά αερόβια μαθήματα που στοχεύουν στην καύση λίπους. Στο μάθημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και  βαράκια ποδιών για έξτρα επιβάρυνση. Αν διαθέτετε τον εξοπλισμό αυτό προτείνουμε να τα χρησιμοποιήσετε για γρηγορότερα αποτελέσματα!

Ξεκίνα σήμερα κιόλας και φτιάξε σφιχτούς και σμιλεμένους γλουτούς!

 

Καύση του λίπους τοπικά 90%
Ενδυνάμωση μυών 85%
Σωματική ευεξία 80%

 

mylivegym go fit

 

 

Τι λένε για εμάς

"Έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα, δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, ούτε καν στο εξωτερικό."
Άννα,
"Φοβερό πρόγραμμα, και στα ελληνικά! Μπράβο σας! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσει η γυμναστική!"
Dimitris,
"Πολύ καλή τιμή για τόσα μαθήματα, μόλις γράφτηκα και περιμένω να κάνω το πρώτο μάθημα…"
Stellitsa,
"Μπράβο! Πολύ ωραία ιδέα παιδιά, ανυπομονώ να αρχίσετε"
Ριτάκι,
"Στο χωριό μου δεν υπάρχει κοντινό γυμναστήριο, με το online γυμναστήριο θα μπορώ να κάνω ότι θέλω με κανονικό πρόγραμμα, Πολύ καλό!"
Δήμητρα1984,