Συνέντευξη με την Φανή από Ρέθυμνο!

1)      Πείτε μας  λίγα λόγια για εσάς

Ονομάζομαι Φανή, είμαι 41 χρονών, έχω καταγωγή από μια κωμόπολη της Αττικής, δυτικά της Αθήνας αλλά τα τελευταία 15 χρόνια ζω στο Ρέθυμνο. Εργάζομαι ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε ένα διαγνωστικό κέντρο και είμαι μητέρα μιας εννιάχρονης κόρης. Ο ελεύθερος χρόνος μου εξαρτάται από την περίοδο και τις υποχρεώσεις που έχω, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Μερικές φορές έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και άλλες ψάχνω να βρω χρόνο για ύπνο. Χόμπυ ιδιαίτερα δεν έχω, μου αρέσει πολύ η λογοτεχνία και να βλέπω ταινίες και σειρές.

2)      Από πού μάθατε για το MyLiveGym;

Είδα διαφημιστική καταχώρηση στο Facebook, την οποία άνοιξα από περιέργεια να δω τι αφορά.

3)      Πόσο χρόνο γυμνάζεστε με το MyLiveGym;

Γράφτηκα για πρώτη φορά προς τα τέλη Νοεμβρίου. Δεν παρακολούθησα τότε γιατί οι υποχρεώσεις που προέκυψαν δε μου το επέτρεψαν. Άρχισα έπειτα στα τέλη Ιανουαρίου και από τότε συνεχίζω έως σήμερα ανανεώνοντας κάθε μήνα τη συνδρομή μου.

4)      Έχετε δει διαφορά στο σώμα σας και στην καθημερινότητά σας;

Έχω δει διαφορά. Έχει να κάνει με τη δύναμή μου, την ευλυγισία μου, τη στάση του σώματός μου και κυρίως με την ευεξία μου. Ξυπνάω το πρωί και νιώθω, αν και κουρασμένη, ένα ευχάριστο συναίσθημα, μια εσωτερική δύναμη. Το συναίσθημα βέβαια ότι κάνω πια ασκήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, κατορθώνω να εκτελώ ασκήσεις που πριν δεν τις έκανα σχεδόν καθόλου είναι πάρα πολύ ωραίο.

5)      Για ποιούς λόγους έχετε γραφτεί στο MyLiveGym;

Ξεκίνησα επειδή έκοψα το κάπνισμα και φοβήθηκα τα παραπανίσια κιλά. Ήθελα να γυμναστώ και έψαχνα κίνητρο να αρχίσω. Δε μου αρέσουν τα γυμναστήρια και δε μου αρέσει να γυμνάζομαι με άλλους ανθρώπους δίπλα μου. Επίσης, σημαντικό για μένα είναι το γεγονός ότι δε χρειάζομαι το χρόνο μετάβασης από το σπίτι μου στο γυμναστήριο – λόγος που τις πιο πολλές φορές ήταν αποτρεπτικός για να γραφτώ σε γυμναστήριο. Έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν γυμναστική στο σπίτι χρησιμοποιώντας dvd ή το trx αλλά το Livegym προσφέρει κάτι παραπάνω: τα διαφορετικά σε ποικιλία προγράμματα και το ότι τα μαθήματα είναι πάντα διαφορετικά οπότε δεν έχω την επανάληψη του dvd . Tο ότι είναι live με τη δυνατότητα για άμεση επικοινωνία προσφέρει την αίσθηση ότι παρακολουθώ κανονική τάξη γυμναστηρίου από το σπίτι μου ή ακόμα καλύτερα ότι έχω τις δικές μου personal trainers, στο δικό μου χώρο και με το δικό μου εξοπλισμό.

6)      Πόσο συχνά ασκήστε με το MyLiveGym – ποιές μέρες και ώρες συνήθως;

Πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα. Μέχρι τώρα φρόντιζα να παρακολουθώ τα live προγράμματα. Επειδή όμως πια έβαλα στο πρόγραμμά μου και το μπάνιο στη θάλασσα, κάνω πια πιο συχνά από τα videos γιατί οι ελεύθερες ώρες μετακινήθηκαν προς το βράδυ.

7)      Ποιά προγράμματα παρακολουθείτε περισσότερο και για ποιούς λόγους;

Ξεκίνησα παρακολουθώντας όλα εκτός από τα dance και chair fitness και bollywood dance. Τώρα πια επειδή έχει μπει και η θάλασσα στο πρόγραμμα και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλές ώρες γυμναστική, παρακολουθώ pilates, fat burning, abs and hips και φροντίζω να κάνω τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα beach work out. Αυτό γίνεται τώρα πια επειδή επείγομαι να χάσω κάποια κιλά. Σκοπός μου είναι να περάσει το καλοκαίρι και να ξαναβάλω στο πρόγραμμα πάλι τη yoga και τα παρεμφερή της προγράμματα επειδή μου άρεσαν πολύ.

8)      Αν ήταν άνθρωπος το MyLiveGym πώς θα το χαρακτηρίζατε;

Φιλικό, υποστηρικτικό, ευχάριστο, δοτικό

9)      Είστε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του MyLiveGym;

Ναι, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα προγράμματά του, η ποικιλία που υπάρχει, είναι εξαιρετικό το πεδίο με τα φίλτρα όπου πια επιλέγεις ανάλογα με την όρεξή σου τι πρόγραμμα θα παρακολουθήσεις βάζοντας τα κριτήρια που εσύ θέλεις. Το πιο δυνατό όμως σημείο του My Live Gym είναι οι γυμνάστριές του! Είναι εξαιρετικές! Για μένα παίζει πολύ  βασικό ρόλο η επικοινωνία που έχω με τον άνθρωπο που είναι απέναντί μου, το πώς αναπτύσσεται η μεταξύ μας χημεία. Το γεγονός ότι οι γυμνάστριες είναι άψογες σε αυτό που κάνουν και με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα, αποτελούν το μεγαλύτερο μου κίνητρο να συνεχίζω να γυμνάζομαι. Τις αγαπώ χωρίς να τις γνωρίζω! Και το ότι μπορείς να επικοινωνείς μαζί τους, να ρωτάς ή να σχολιάζεις το πρόγραμμα κάνει το όλο θέμα τέλειο. Προσωπικά, περνάω πάρα πολύ καλά! Τόσο καλά που αν δε μπω μια μέρα σε κάποιο πρόγραμμα μου αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει. Το MyLive Gym είναι πια στη ζωή μου! Επίσης, δυνατό σημείο είναι ότι δεν είναι μόνο Live, έχει και videos που μπορείς να παρακολουθήσεις.

10)    Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να κάνει εγγραφή στο MyLiveGym;

Να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αξίζει κάθε λεπτό του χρόνου που θα αφιερώσει κάνοντας κάποιο από τα προγράμματά του. Το βασικότερο, θα περάσει καλά!

Αν θέλεις και εσύ να γυμναστείς με τον πιο ευχάριστο τρόπο από την άνεση του σπιτιού σου και να αποκτήσεις όλα τα οφέλη της σωματικής άσκησης με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο, έλα στην παρέα του MyLiveGym που συνεχώς μεγαλώνει!

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή και απόκτησε πρόσβαση σε ζωντανά προγράμματα γυμναστικής αλλά και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 300 διαφορετικά προγράμματα fitness! Η μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων γυμναστικής στα ελληνικά μόνο στο MyLiveGym!

Εγγραφή-στο-MyLiveGym