Η ενεργοποίηση του μεταβολισμού εξαρτάται από 2 παράγοντες κυρίως: την σωματική άσκηση και τη διατροφή! Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο!
Μπορείς να διαβάσεις σε παλαιότερο άρθρο μας συμβουλές διατροφής και πληροφορίες για τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σου.

Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία απώλειας βάρους, τότε σίγουρα θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου να εντάξεις τη γυμναστική στη ζωή σου και να ακολουθήσεις ατομικό διατροφικό πρόγραμμα! Το mylivegym.gr μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο οικονομικά από ποτέ το δικό σου πρόγραμμα. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό!

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μετά την άσκηση, ο οργανισμός προσπαθεί να αναπλάσει τους μύες, διαδικασία που απαιτεί ενέργεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Όσο περισσότερο χρόνο η διαδικασία του μεταβολισμού είναι ενεργή, τόσο περισσότερη ενέργεια (θερμίδες) καταναλώνονται.

Ένας τρόπος για να καταφέρεις  να διατηρήσεις για περισσότερο χρόνο ενεργό το μεταβολισμό σου, δηλαδή να κάψεις θερμίδες, είναι να αυξήσεις μέσω της σωματικής άσκησης τους μύες του σώματός σου εφαρμόζοντας το παρακάτω “μυστικό”!

Νέα αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους! Μάθε περισσότερα εδώ!

Το «μυστικό» των ειδικών

Η εναλλαγή χαμηλής και υψηλής έντασης στην άσκησή σας είναι το κλειδί για την αποτελεσματική εντατική καύση λίπους. Αν, για παράδειγμα, κάνεις στατικό ποδήλατο στο σπίτι σου σε χαλαρό ρυθμό, ακολούθησε ένα πρόγραμμα «3 λεπτά χαμηλής έντασης – 1 λεπτό υψηλής έντασης».

Η εναλλαγή στην ένταση της άσκησης βοηθά να κάψει ο οργανισμός περισσότερα γλυκογόνα, διαδικασία που παρατείνει το ρυθμό ανάπλασης των μυικών κυττάρων. Η μεγαλύτερη περίοδος ανάπλασης συνεπάγεται και αυξημένες καύσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και άρα μεγαλύτερη απώλεια θερμίδων.

Εφάρμοσε την εναλλαγή στην ένταση της άσκησης με γυμναστική στο σπίτι! Το mylivegym.gr σου προσφέρει εκατοντάδες προγράμματα άσκησης για καύση λίπους και ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου, όπως Abs n Hips, Fat Burning, Interval Training, Tabata Training και άλλα πολλά!

Κάνε δωρεάν εγγραφή για 5 ημέρες και ασκήσου στο σπίτι με τη βοήθεια των personal trainers του MyLiveGym εύκολα και οικονομικά!
Εγγραφή-στο-MyLiveGym