MyLiveGym Instructors

Σάντρα

H Σάντρα είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με 8ετή εμπειρία σε γυμναστήρια τόσο στα βάρη όσο και σε προγράμματα αίθουσας pilates, yoga. Έχει λάβει μέρος σε επιδείξεις aerobic, hip hop, yoga, acro yoga. Αδυναμία της είναι η ακροβατική και ο χορός, κάτι που συνδυάζει τα τελευταία πέντε χρόνια με το pole dance στο οποίο είναι κάτοχος πτυχίου intermediate.

"Η κίνηση είναι τρόπος ζωής, εκτόνωσης και αναζωογόνησης  αρκεί να βρεις τον τρόπο που σ' ευχαριστεί να το κάνεις", λέει η ίδια και στόχος της είναι να πείσει όποιον έχει να κάνει μαζί της!

yoga-mylivegym-instructor

Μαρία

Η Μαρία είναι απόφοιτη του τμήματος φυσικής αγωγής του Α.Π.Θ καθώς και πρώην αθλήτρια στίβου στο αγώνισμα της ημιαντοχής. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον αθλητισμό σε ηλικία 13 ετών και δύο χρόνια αργότερα κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα! Ως μέλος της εθνικής ομάδας στα 800 & 1500 μέτρα, συμμετείχε σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ασχολείται με τον χώρο του fitness και του personal training τα έξι τελευταία χρόνια όπου ειδικεύεται σε προγράμματα yoga και pilates.

Για τη Μαρία η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και διασκέδασης. Ακολούθησε το πρόγραμμα pilates της και ανακάλυψε το σώμα σου με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Pilates-mylivegym-instructor

Αγγελική

Η Αγγελική ασχολείται με το χορό τα τελευταία 13 χρόνια! Πολύ γρήγορα αναγνωρίστηκε το ταλέντο της σε διδακτικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο αποκτώντας διακρίσεις σε ομαδικές συμμετοχές "ALL LADIES" αλλά και με καβαλιέρο. Τα 7 τελευταία χρόνια την κέρδισε η ZUMBA αλλά και προσφάτως το PILOXING μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του Fitness με πολλές guest εμφανίσεις σε σεμινάρια και επιδείξεις κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιστεύει ότι "Ο χορός σε συνδυασμό με τη γυμναστική είναι ο μόνος τρόπος να αναζωογονηθείς και να νιώσεις σαν παιδί!"

mylivegym-zumba-instructor

Σοφία

H Σοφία είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα στη ρυθμική γυμναστική. Παράλληλα με το πανεπιστήμιο τέλειωσε και τη σχολή της GR.A.F.T.S HELLAS  με ειδικότητες Pilates, Yoga, Aerobic, TRX και Personal Training! Αγαπημένο της αντικείμενο είναι το Dance Aerobic καθώς ο χορός και η μουσική είναι μέρος της ζωής της αλλά πολύ περισσότερο το Pilates γιατί πιστεύει ότι με αυτό ο άνθρωπος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο ζωής του!

Πιστεύει ότι "Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής που εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μας...Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του ανάγκες. Βρες ποια είναι η δική σου και άσε εμάς να κάνουμε τα υπόλοιπα!"

mylivegym-pilates-instructor
Anahata-mylivegym-yoga--instructor

Έλενα - Anahata Yoga Studio

H Έλενα Μουρατίδου, ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio και η ομάδα της διδάσκει προγράμματα Υoga στο ΜyLiveGym. Η Έλενα ξεκίνησε την εκπαίδευσή της από την παραδοσιακή, ταντρική Yoga ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων της Satyananda Yoga. Ύστερα από χρόνια συνεχής εκπαίδευσης σήμερα είναι εξειδικευμένη πάνω στην Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Anusara Yoga και στην Yoga Therapy.

H Έλενα είναι μέλος του International Association of Yoga Therapists, ενώ έχει ολοκληρώσει το Advanced YogaTeacher Training στη σχολή YogaLondon στο Λονδίνο και το Dharma Yoga Teacher Training με τον Sri Dharma Mittra στη Νέα Υόρκη.

zumba-mylivegym-instructor

Χριστιάνα

H Χριστιάνα ξεκίνησε να χορεύει λίγο αφού περπάτησε και μετά! Περνώντας σχεδόν από όλα τα είδη χορού κατέληξε στην εφηβεία στο Latin ακούγοντας τυχαία ένα παλιό CD της Cesaria Evora. Από τότε δεν άφησε το Latin ούτε καν για τις πανελλήνιες! Είναι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων Latin και Ballroom χορών καθώς και Zumba, Αργεντίνικο Tango, Flamenco κ.α. Τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει σταματήσει να χορογραφεί και να διδάσκει ανεβάζοντας συγχρόνως χορευτικές παραστάσεις.

Το μάθημα μαζί της θα είναι σίγουρα ένα συναρπαστικό ταξίδι στο οποίο θα διασκεδάσεις και θα γυμναστείς! Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο...join the party!

Πόπη-γυμνάστρια-masala-bhangra-mylivegym

Πόπη

Η Πόπη ασχολείται με το χώρο του fitness από τότε που θυμάται τον εαυτό της! Είναι απόφοιτη της mpBalatsinos έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του personal trainer και TRX instructor. Επιπλέον πιστοποιήθηκε ως "Special Fitness Coach" που αφορά την εκγύμναση ειδικών ομάδων πληθυσμού και ασχολείται με την θεραπευτική γυμναστική. O χορός όμως είναι το μεγάλο πάθος της. Ασχολήθηκε από μικρή με reggaton και hip hop, οπότε και την κέρδισαν η Zumba και το Masala Bhangra!

Στόχος της Πόπης είναι να σε κάνει να περάσεις υπέροχα χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε πρωτόγνωρους ρυθμούς αποκτώντας το σώμα που ονειρεύεσαι!