Αγαπητά μας μέλη,

Η ομάδα του Mylivegym.gr θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι από τη νέα σαιζόν η οποία ξεκινά τον Σεπτέμβριο δεν θα προβάλλονται νέα μαθήματα γυμναστικής.

Τόσο οι οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες όσο και η αναστολή των δραστηριοτήτων του PayPal στην Ελλάδα, μας ανάγκασαν να μειώσουμε τα λειτουργικά κόστη του online γυμναστηρίου μας σταματώντας το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν θα σας αφήσουμε όμως έτσι...

Το Mylivegym.gr αποτελεί και θα αποτελεί την πληρέστερη πλατφόρμα προγραμμάτων fitness στα ελληνικά διαθέτοντας ανά πάσα στιγμή στα μέλη του απεριόριστα online Videos On Demand χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό 24ώρες/24ωρο με μία ενιαία συνδρομή στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Mylivegym.gr σημαίνει...γυμναστική στο σπίτι γιατί απολαμβάνεις:

-727 Online Videos On Demand
26  διαφορετικά προγράμματα γυμναστικής
11  Xpress Challenges για αυτούς που θέλουν να γυμναστούν σε 10-15 λεπτά, από
-    επαγγελματίες personal trainers/instructors

Tο τμήμα εξυπηρέτησης του MyLiveGym βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας και να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη.

Η νέα σαιζόν ξεκινά! Μην χάσεις την φόρμα σου! Συνέχισε να γυμνάζεσαι από την άνεση του προσωπικού σου χώρου παρέα με το MyLiveGym, το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο στην Ελλάδα!

Καλή γυμναστική!
Η ομάδα του MyliveGym