Θερμίδες: 350

Εξοπλισμός: Νερό/Πετσέτα

Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο/Προχωρημένο

Στόχος: Κάυση λίπους/ Γράμμωση

Διάρκεια: 40 min

Instructor: Σοφία

To καλοκαιράκι πλησιάζει επικίνδυνα και πρέπει να δείξουμε το σώμα μας στην παραλία! Για αυτό εμείς εδώ στο MyLiveGym δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα ιδανικό για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι!

Το Beach Body Workout είναι ένα καινούριο και πρωτοποριακό πρόγραμμα που έχει ως στόχο την καύση λίπους και την γράμμωση σε ολόκληρο το σώμα. Στόχος δεν είναι απλά η ενδυνάμωση των μυών , αλλά ο συντονισμός  μεταξύ του νευρικού και μυικού συστήματος.  Σύντομα θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει ραγδαία από τα πρώτα κιόλας μαθήματα , γιατί εκτός από το νευρομυικό συντονισμό η προπονητική δομή θα είναι τέτοια , που θα εστιάζει στη καύση λίπους , στην αντοχή , τη σταθερότητα , την ευελιξία και φυσικά στη εξαφάνιση των ατελειών που έχουμε στα ευαίσθητα σημεία (κοιλιά , γλουτοί , προσαγωγοί – απαγωγοί ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων καθώς η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις αντοχές και τις ικανότητες του καθένα. Στο μάθημα θα δίνονται παραλλαγές για κάθε επίπεδο, ώστε να μπορεί να ακολουθείτε από όλους. Είναι ιδανικό για τα άτομα που θέλουν να χάσουν γρήγορα κιλά με έναν απόλυτα υγιή και φυσικό τρόπο. Ακολούθησε το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με αποθεραπευτικά  προγράμματα του MyLiveGym και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Μην χάνεις χρόνο! Ξεκίνα σήμερα κιόλας για να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις ένα θεϊκό κορμί!

Δες το μάθημα εδώ πατώντας στο Go Fit!

mylivegym go fit