Θερμίδες: 320

Εξοπλισμός: Κανένας

Επίπεδο Δυσκολίας: Αρχάριο/Μέτριο

Στόχος: Καύση Λίπους

Διάρκεια: 40 min

Instructor: Aγγελική

Ένα νέο μάθημα έφτασε στο MyLiveGym, το Boxilates! To Βοxilates βασίζεται στην διάσημη μέθοδο του Piloxing που έχει κερδίσει τον κόσμο του Fitness…

To Boxilates είναι ένας συνδυασμός Pilates, Box και χορού, που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και όλους τους μύες εξίσου αποτελεσματικά. Πρόκειται για μια cardio μέθοδο προπόνησης που θα σας βοηθήσετε να κάψετε μέχρι και 500 θερμίδες σε ένα 40λεπτο μάθημα. Το Boxilates θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος ευχάριστα, χορεύοντας, εκτονώνοντας την ενέργειά σας, αποβάλλοντας το στρες και το άγχος της καθημερινότητας και αποκτώντας το όμορφο, αδύνατο και ευλύγιστο σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Στην αρχή πραγματοποιείται προθέρμανση και προετοιμασία των μυών που διαρκεί από 5 μέχρι 6 περίπου λεπτά, ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί κατά την εκπόνηση της άσκησης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος Boxilates, σκοπός είναι να επιτύχουμε την δύναμη και την ταχύτητα κινήσεων και αντίδρασης που απαιτείται στο box, την ευελιξία και την ευλυγισία που απαιτείται στο pilates με την κίνηση και την ελευθερία του χορού. Όλα αυτά στοχεύουν στην μυϊκή τόνωση ολόκληρου του σώματος και στην σύσφιξή του αποτελεσματικά, άμεσα και πολύ δραστικά.

Ξεκίνα σήμερα κιόλας ένα μάθημα Boxilates στο MyLiveGym!

Διάβασε περισσότερα για το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο εδώ!

Δες το μάθημα πατώντας στο «Go Fit»:
mylivegym go fit