Συνέντευξη με την Πέγκυ από Κόρινθο!

 

1)      Πείτε μας  λίγα λόγια για εσάς

Το όνομά μου είναι Γιώτα, είμαι 36 χρονών και είμαι από την Κόρινθο.  Αυτή τη περίοδο είμαι άνεργη και έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο, λόγω της επαγγελματικής μου κατάστασης!  Μου αρέσει το διάβασμα, η ορειβασία, τα μπάνια στη θάλασσα και η διασκέδαση χαλαρά με φίλους.

2)      Από πού μάθατε για το MyLiveGym;

Για το MyLiveGym έμαθα από το Facebook, το είδα σε μια ανάρτηση και μου κίνησε τη περιέργεια, να δω τι είναι αυτό το διαδικτυακό γυμναστήριο.

3)      Πόσο χρόνο γυμνάζεστε με το MyLiveGym;

Γυμνάζομαι με το MyLiveGym 4 μήνες, το πρώτο πακέτο που επέλεξα ήταν μηνιαίο, γιατί ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα, το επόμενο τριμηνιαίο και το τελευταίο πάλι τριμηνιαίο.

4)      Έχετε δει διαφορά στο σώμα σας και στην καθημερινότητά σας;

Σίγουρα έχω δει διαφορά στο σώμα μου, νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη αντοχή και ότι έχει αλλάξει και η στάση του σώματός μου, στέκομαι πλέον χωρίς να καμπουριάζω, η διάθεσή μου έχει σίγουρα βελτιωθεί γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω, είναι κάτι που με γεμίζει ενέργεια και είναι και μια πρόκληση να συνεχίσω να το κάνω, αφού βλέπω ότι το κορμί μου έχει βελτιωθεί, νιώθω τους μυς μου πιο σφιχτούς και είναι και κάτι που μου το λένε και οι γνωστοί και οι φίλοι ότι φαίνεται το κορμί μου πιο σφριγηλό.

5)      Για ποιούς λόγους έχετε γραφτεί στο MyLiveGym;

Γράφτηκα γιατί ήθελα να γυμναστώ, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω το μήνα 40 και 50 ευρώ, γιατί δεν έχω αυτή τη δυνατότητα πλέον δυστυχώς!  Αλλά και γιατί μου αρέσει που δε χρειάζεται να αλλάξω χώρο και μπορώ να το κάνω στο σπίτι μου, με την ησυχία μου!

6)      Πόσο συχνά ασκήστε με το MyLiveGym – ποιές μέρες και ώρες συνήθως;

Ασκούμαι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και παρακολουθώ τα live που έχει τα απογεύματα από 5:30 μέχρι τις 9:00 που τελειώνουν συνήθως. Και παρακολουθώ από 2 με 3 προγράμματα τη μέρα.

7)      Ποιά προγράμματα παρακολουθείτε περισσότερο και για ποιούς λόγους;

Παρακολουθώ όλα τα προγράμματα! Μου αρέσουν όλα και αυτά που είναι για κάψιμο λίπους και αυτά που είναι για ενδυνάμωση και τα χορευτικά και για την ευλυγισία! Αν θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεχωρίσω κάποιο θα έλεγα το Pilates ότι μου αρέσει περισσότερο.

8)      Αν ήταν άνθρωπος το MyLiveGym πώς θα το χαρακτηρίζατε;

Δυναμικό, Διασκεδαστικό, Μοναδικό, Ευέλικτο

9)      Είστε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του MyLiveGym;

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του MyLiveGym γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όποιο μάθημα θέλω, όποια ώρα της ημέρας θέλω και μπορώ, γιατί το παρακολουθώ από την άνεση του σπιτιού μου, γιατί όλες οι γυμνάστριες είναι άψογα καταρτισμένες και συγκεκριμένες στις οδηγίες τους και γιατί έχω δει διαφορά στο σώμα μου αυτούς τους 4 μήνες που παρακολουθώ τα προγράμματά του.

10)    Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να κάνει εγγραφή στο MyLiveGym;

Να κάνει εγγραφή ανεπιφύλακτα και να παρακολουθήσει όλα τα προγράμματά του!!!

Αν θέλεις και εσύ να γυμναστείς από την άνεση του σπιτιού σου και να αποκτήσεις όλα τα οφέλη της σωματικής άσκησης εύκολα και με τον πιο ευχάριστο και οικονομικό τρόπο, έλα στην παρέα του MyLiveGym που συνεχώς μεγαλώνει!

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή και απόκτησε πρόσβαση σε ζωντανά προγράμματα γυμναστικής αλλά και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 300 διαφορετικά προγράμματα fitness! Η μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων γυμναστικής στα ελληνικά μόνο στο MyLiveGym!

Εγγραφή-στο-MyLiveGym