Συνέντευξη με την Ράνια από Πάτρα!

 

1)      Πείτε μας  λίγα λόγια για εσάς

Ονομάζομαι Ράνια, είμαι 25 χρόνων και ζω στην Πάτρα. Έχω τελειώσει το τμήμα Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και διδάσκω σε μαθητές γυμνασίου αλλά εργάζομαι και ως προωθήτρια. Στον ελεύθερό μου χρόνο, που συνήθως είναι αρκετός, μου αρέσει πολύ να ακούω μουσική, να πηγαίνω θέατρο ή να παρακολουθώ ταινίες στο σινεμά. Κάποιες φορές βέβαια, μου αρέσει να μένω σπίτι, να καλώ φίλους και να παίζουμε επιτραπέζια ή να χαζεύουμε «χαζά» θρίλερ. Επίσης, αγαπώ πολύ τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία που εγώ και ο σύντροφός μου «ξεκλέβουμε» λίγο χρόνο, επισκεπτόμαστε ένα μέρος είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό μιας και θεωρώ ότι είναι όμορφο να έρχεσαι σε επαφή με τη διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία διαφόρων λαών. Λατρεύω ακόμη να μαθαίνω ξένες γλώσσες, μιλάω ήδη τέσσερις και θα ήθελα να μάθω όσο μπορώ περισσότερες.

2)      Από πού μάθατε για το MyLiveGym;

Έμαθα για το Mylivegym μέσα από τις προτεινόμενες σελίδες που παρουσιάζονται ορισμένες φορές από το facebook.

3)      Πόσο χρόνο γυμνάζεστε με το MyLiveGym;

Είναι η πρώτη μου φορά στο Mylivegym, έχω επιλέξει το 3μηνο πακέτο και γυμνάζομαι συνήθως τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα, σίγουρα από ένα πρόγραμμα την ημέρα.

4)      Έχετε δει διαφορά στο σώμα σας και στην καθημερινότητά σας;

Σίγουρα έχω δει αλλαγή στη διάθεσή μου μιας και γνωρίζω πως η γυμναστική προκαλεί γενικότερα ευεξία. Αλλαγή στο σώμα μου βλέπω σταδιακά, δεδομένου ότι γυμνάζομαι ένα μήνα και κάτι, αλλά ομολογώ ότι παρατηρώ το σώμα μου πιο «σφιχτό». Επιπλέον, βλέπω πιο γρήγορα αλλαγή στα χέρια μου και στα πόδια.

5)      Για ποιούς λόγους έχετε γραφτεί στο MyLiveGym;

Η εγγραφή μου στο Mylivegym έγινε αρχικά διότι τα γυμναστήρια στην πόλη που ζω είναι αρκετά ακριβά και ήθελα από καιρό να γυμναστώ μόνη μου στο σπίτι, αλλά δε γνώριζα ακριβώς τις ασκήσεις που έπρεπε να κάνω και αν θα τις έκανα σωστά. Εκτός αυτού, είμαι στο χώρο μου, μόνη μου, χωρίς να περιμένω στην ουρά για να χρησιμοποιήσω κάποιο όργανο γυμναστηρίου και χωρίς να ενοχλούμαι από τη διπλανή κυρία που δε κάνει σωστά την άσκηση, όπως γίνεται συχνά στα προγράμματα που οργανώνουν τα γυμναστήρια.

6)      Πόσο συχνά ασκήστε με το MyLiveGym – ποιές μέρες και ώρες συνήθως;

Όπως προανέφερα, γυμνάζομαι συνήθως 4 με 5 φορές τη βδομάδα, κάθε μέρα δηλαδή, με τα προγράμματα των 18.30 εάν προλάβω, διαφορετικά, κατά τις 8 με βιντεάκια που έχουν αναρτηθεί.

7)      Ποιά προγράμματα παρακολουθείτε περισσότερο και για ποιούς λόγους;

Παρακολουθώ συνήθως το abs and hips, το fat burning και καμιά φορά το beach body workout. Το πρώτο μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει να κάνει με κοιλιακούς. Τα άλλα δύο έχουν συνεχή κίνηση και μου αρέσουν εξίσου διότι είναι δεδομένο ότι έτσι «νιώθεις» ότι πραγματικά γυμνάστηκες.

8)      Αν ήταν άνθρωπος το MyLiveGym πώς θα το χαρακτηρίζατε;

Ευχάριστο, διασκεδαστικό, οργανωτικό, εναλλακτικό.

9)      Είστε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του MyLiveGym;

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το Mylivegym και αυτό γιατί σου προσφέρει ποικιλία στον τρόπο που θες να γυμναστείς, πολύ καλές γυμνάστριες, πολύ καλά προγράμματα και όλα αυτά απλώς μέσα από τον υπολογιστή σου, χωρίς να μετακινείσαι σε γυμναστήρια, να χάνεις χρόνο και κυρίως πάρα πολύ οικονομικά.

10)    Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να κάνει εγγραφή στο MyLiveGym;

Εάν κάποιος με ρωτούσε για το Mylivegym, είναι σίγουρο πως θα του το πρότεινα ανεπιφύλακτα, όπως έχω ήδη κάνει σε γνωστούς. Είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που δυσκολεύεται οικονομικά στο να πληρώνει ένα γυμναστήριο ( ειδικά τέτοιες εποχές), αλλά που θέλει να γυμναστεί, που αγαπά το σώμα του και θέλει να το φροντίζει. Για κάποιον που ίσως δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στο να πηγαίνει γυμναστήριο αλλά και για κάποιον που θέλει να είναι στο χώρο του και να έχει την άνεσή του με τις καλύτερες γυμνάστριες που είναι έτοιμες να λύσουν κάθε απορία σου, που σου εξηγούν κάθε άσκηση που κάνεις και που διαμορφώνουν τα προγράμματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Είναι το καλύτερο χωρίς αμφιβολία.

Αν θέλεις και εσύ να γυμναστείς από το δικό σου χώρο άνετα, με οργανωμένο τρόπο και αποτελεσματικά μα πάνω απ' όλα με τον πιο ευχάριστο και οικονομικό τρόπο, έλα στην παρέα του MyLiveGym που συνεχώς μεγαλώνει!

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή και απόκτησε πρόσβαση σε ζωντανά προγράμματα γυμναστικής αλλά και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 300 διαφορετικά προγράμματα fitness! Η μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων γυμναστικής στα ελληνικά μόνο στο MyLiveGym!

Εγγραφή-στο-MyLiveGym