Η ομάδα του MyLiveGym σας ανακοινώνει ότι λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της συνθήκες αβεβαιότητας που ζούμε στην Ελλάδα, δυστυχώς οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω PayPal δεν είναι εφικτές μέχρι νεοτέρας. Ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη μας τα οποία θα θέλανε να ανανεώσουν την συνδρομή τους αυτόματα μέσω PayPal και από τους νέους χρήστες οι οποίοι θα θέλανε να μπουν στην ομάδα του MyLiveGym με ηλεκτρονική πληρωμή.
Ο μοναδικός τρόπος ανανέωσης των συνδρομών είναι με Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Eurobank. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο: http://mylivegym.gr/bank-transfer

Η κίνηση αυτή της PayPal δυστυχώς επηρεάζει όλες τις συναλλαγές προς και από ελληνικούς λογαριασμούς και ελληνικές εταιρίες.

Εκπρόσωπος του PayPal έκανε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το πάγωμα των λογαριασμών: «Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των Ελληνικών αρχών για την επιβολή των capital controls, η πληρωμή του PayPal από τους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όπως και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από τις κάρτες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα όπως κάνουμε για πάνω από μια δεκαετία».

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στο e-mail: [email protected]

Φιλικά,
Η ομάδα του MyLiveGym