Η ομάδα του MyLiveGym σας ευχαριστεί όλους θερμά για την υποστήριξή σας και τα ενθαρρυντικά σχόλια σας! Πλέον η ομάδα μας απαριθμεί χιλιάδες μέλη με κοινό ενδιαφέρον το πάθος για τη γυμναστική!

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα σχόλια που γράψατε εσείς – τα μέλη του MyLiveGym για την πρωτοποριακή ιδέα του online γυμναστηρίου στην Ελλάδα που στόχο έχει να βάλει τη γυμναστική στο σπίτι και την καθημερινότητά μας!

 

“Η ιδέα του Mylivegym μου φάνηκε πάρα πολύ καλή και έξυπνη, μιας και εξυπηρετεί να μπορείς να κάνεις γυμναστική οποιαδήποτε ώρα θέλεις!” (Σταυρούλα)

“Πολύ έξυπνη η ιδέα σας! Με εξυπηρετεί πολύ λόγω έλλειψης χρόνου!” (Πέγκυ)

“Μου αρέσει πολύ η προσπάθειά σας! Το θεωρώ έξυπνο, οικονομικό και βολικό τρόπο γυμναστικής το Mylivegym. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.” (Βαρβάρα)

“Βρίσκω την ιδέα σας καταπληκτική γιατί πολλοί θέλουν να γυμναστούν αλλά δεν έχουν χρόνο. Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι για γιόγκα και δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον εδώ που μένω.” (Φωτεινή)

“O καλύτερος τρόπος για να γυμναστείς στο σπίτι σου, με κάποιον ειδικό να σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις. Νομίζω αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους βαριούνται τα γυμναστήρια!” (Christina)

“Είστε ό,τι χρειαζόμουν! Απασχολημένη αρκετά μετά το δεύτερο παιδί στεναχωριόμουν που θα αργήσω να ξαναπάω yoga…Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο! Χωρίς κάποια συγκεκριμένη ώρα, με δυνατότητα να μην χάσω το μάθημα ακόμα και μετά από 3 μέρες! Τέλεια! Σας ευχαριστώ!” (Μαϊα)

“Για εμάς που έχουμε μικρά παιδιά και δε μπορούμε να βγαίνουμε έξω ό,τι ώρα θέλουμε σίγουρα είναι μία λύση” (Niki)

“Συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα σας! Επιτέλους μια φτηνή συνδρομή από την άνεση του σπιτιού σου. Μπράβο!” (Maria)

“Λάτρεψα το Mylivegym από την πρώτη μέρα! Είναι σαν να έχω έναν personal trainer μέσα στο σπίτι μου! Συνεχίστε έτσι! Ευχαριστούμε!” (Αναστασία)

“Είμαι καινούριο μέλος και εδώ και μια βδομάδα  κάνω τη γυμναστική μου από το σπίτι όταν θέλω εγώ…εξαιρετική ιδέα και μπράβο σας!” (Νίκη)

“Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιδέα, έχω κάνει αρκετά μαθήματα και αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχω τις δικές μου ώρες να κάνω τα μαθήματα. Ήδη έχω παρακινήσει αρκετά άτομα να το δοκιμάσουν και σήμερα θα έχουμε το πρώτο δοκιμαστικό :)” (Elena)

 

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας του MyLiveGym, μη χάνεις χρόνο!
Κάνε δωρεάν δοκιμαστική εγγραφή 5 ημερών και απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα γυμναστικής!

mylivegym go fit