Το MyLiveGym, το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου και πετυχημένου χρόνου λειτουργίας, συνεχίζει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία γυμναστικής και ευεξίας στον προσωπικό σου χώρο!

Αγαπητά μας μέλη, όπως έχετε διαπιστώσει, από τις 18 Νοεμβρίου 2014, έχουμε μεταφερθεί σε νέο χώρο!

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη σχολή χορού Dance Soul που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη για τη φιλοξενία του και την ομάδα της σχολής για την πολύτιμη βοήθειά της στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του MyLiveGym.

Τι πραγματικά αλλάζει;

Η αλλαγή του χώρου θα προσφέρει σε όλα τα μέλη μας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

  • Καλύτερη ποιότητα εικόνας σε όλα τα Live και Videos On Demand προγράμματα γυμναστικής που θα έχετε στη διάθεσή σας σύντομα με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού studio
  • Ακόμα καλύτερη ακουστική των προγραμμάτων και των οδηγιών των instructors
  • Μεγαλύτερη ποικιλία ωραρίων στο ζωντανό πρόγραμμα γυμναστικής, αφού πλέον θα γίνονται τόσο πρωινά όσο και απογευματινά προγράμματα

 

Μπες τώρα στην πλατφόρμα του MyLiveGym και απόλαυσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στην γυμναστική από το σπίτι!

-Εάν είσαι ήδη ενεργό μέλος, μπες στο Live πρόγραμμα του MyLiveGym:

-Εάν δεν είσαι ενεργό μέλος και θέλεις να κάνεις ανανέωση της συνδρομής σου για να αποκτήσεις και πάλι πρόσβαση στα προγράμματα του MyLiveGym κάνε Είσοδο στο προφίλ σου εδώ και πάτησε στην επιλογή “Ανανέωση”.

-Αν είσαι νέο μέλος στην παρέα μας, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε 5 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες του MyLiveGym:

Καλή γυμναστική και καλή διασκέδαση!
Η ομάδα του MyLiveGym