Ασκήσεις Dance Fitness

Το νέο πρόγραμμα Dance Fitness από το MyLiveGym περιλαμβάνει χορευτικές κινήσεις από τη ζούμπα. H ζούμπα είναι η νέα μόδα που έγινε λατρεία, μετά το pilates και τη yoga. Δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 στην Κολομβία, όταν ο Beto Perez, δάσκαλος aerobic, παρέλειψε να πάρει μαζί του τη μουσική του για το καθιερωμένο του μάθημα και χρησιμοποίησε μια εύκαιρη κασέτα με λάτιν ρυθμούς με την οποία αυτοσχεδίασε. Το 2001 μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου έκανε γνωστή την μέθοδό του και μέσα σε μια δεκαετία εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο, συμβάλλοντας σε ένα ατελείωτο πάρτυ!

H ζούμπα είναι μία λέξη που σε ελεύθερη μετάφραση κολομβιανής διαλέκτου σημαίνει «γρήγορη κίνηση». Συνδυάζει κινήσεις από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco και χορό της κοιλιάς. Αυτό που διαφοροποιεί την ζούμπα από τα υπόλοιπα είδη αερόβιας άσκησης είναι η διασκέδαση και ο ευχάριστος ρυθμός, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη και αφήνοντας την αίσθηση μιας ατελείωτης γιορτής. To Dance Fitness, όπως και η ζούμπα, αποτελεί ένα είδος διαλλειματικής προπόνησης στην οποία εναλλάσσονται γρήγοροι και αργοί ρυθμοί, με αποτέλεσμα να καις θερμίδες και να βελτιώνεις τον μεταβολισμό σου. Γυμνάζεται ολόκληρο το σώμα με έμφαση τους γλουτούς και τους κοιλιακούς.

Μαθήματα Dance Fitness

Πέρα από τα σωματικά οφέλη, το Dance Fitness συμβάλλει στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεικόνας και στην αποβολή του στρες , όπως τονίζουν οι ειδικοί. Ένα μάθημα είναι ικανό να σε βοηθήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου και ακόμη να ξεφύγεις από το στρες της καθημερινότητας.

Μη χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις και εσύ τα μαθήματα dance fitness από την άνεση του σπιτιού σου στο πρώτο online γυμναστήριο, το “My Live Gym”! Κάνε εγγραφή τώρα!

Σωματική ευεξία 80%
Ενδυνάμωση μυών 90%
Βελτίωση διάθεσης 95%

mylivegym go fit

 

Χριστιάνα
ΧριστιάναDance Fitness instructor
"Ελάτε να χορέψουμε με χορογραφίες από ζούμπα στο πρώτο online γυμναστήριο! Μη χάνεις χρόνο, join the party"!
"Λατρεύω τα μαθήματα της Ζούμπα, κάνω κάθε μέρα!"
Έλενα,
"Μόλις γράφτηκα παιδιά! Περιμένω το μάθημα να αρχίσει. Είμαι ενθουσιασμένη!"
Βίκυ,
"Όταν φεύγουν οι γονείς μου από το σπίτι είναι ώρα για zumba με το Mylivegym φυσικά!"
Μελινάκι,
"Επιτέλους μπορώ να κάνω ζούμπα χωρίς να τρέχω στα γυμναστήρια και να με κοιτάνε παράξενα..."
Χρήστος,
"Μόλις τελείωσα την ζούμπα! Πολύ ιδρώτας αλλά άξιζε!"
mikroula17,